Clujeanca scuipata si agresata in Grigorescu in timp ce isi plimba cateii, de un vecin "turbat"! L-a reclamat la politie


O clujeanca sustine ca a fost agresata vineri dimineata, in jurul orei 10.15, de un vecin turbat, cand i-a vazut cateii. Femeia a fost scuipata si agresata si a depus plangere la Sectia 5.

Geta Suciu, are 58 de ani, si isi plimba cei doi catei in zona din jurul blocului. "Eu locuiesc pe strada Alexandru Vlahut. La ora 10.15, am iesit afara cu cei doi catei din rasa Caniche si Jack Russel si am ajuns intr-o zona in care, un alt bloc are ingradita o suprafata de iarba inca de acum 22 de ani. Plimbam cateii in spatele containerelor, unde se mai parcheaza o masina, dar sunt si rezduuri. In zona respectiva eram, mentionez ca nu sunt necivilizata sa nu adun mizeria dupa cainii mei. Nu umblu fara o punga, am si in haina si in geanta. Am lasat gunoiul si in acel moment a trecut pe alee un domn cu sotia. Mi-a strigat ca o sa arunce o carne otravita sa imi omoare cainii. I-am raspus ca nu inteleg cum isi permite sa vorbeasca asa, dar el a inceput sa ma scuipe si in fata si pe haina", a povestit Geta Suciu.

Clujeanca a mai spus ca, dupa ce a fost scuipata, vecinul ei a sarit si a prins-o de par. "Am ramas socata si m-a luat de dupa cap si m-a apleacat pe prima masina sa ma dea cu capul de capota. Nu m-a strans tare sa nu lase urme. M-a aplecat pe masina si sotia lui a incercat sa il calmeze, m-a facut mocanca, iar eu i-am spus ca sunt nascuta pe Motilor 19 si nu mi-am lasat opincile la poalele Clujului, asa cum crede el.

Nu l-am impins si nu l-am atins ca sa nu cada pe asfalt. Am trei martori care au asistat la intreaga scena de la inceput, cand mi-a spus ca imi otraveste cainele. Am depus plangere la Sectia 5 Politie. L-as recunoaste imediat, dar inca nu l-am identificat. Locuieste in blocul Lama F, de pe strada Alexandru Vlahuta, unde stau sute de oameni", a mai spus clujeanca.

Geta Suciu este socata de reactia unora dintre clujeni, care manifesta o ura viscerala impotriva animalelor si in special a cainilor. "Atitudinea acestor oameni, care au ramas cu reminiscentele alea de mult, li se cuvine totul, dar proprietarilor de animale au numai obligatii? Eu daca vreau sa am un caine intr-un apartament trebuie sa cer acordul unor proprietari, care nu iubesc cainii si trebuie sa le cer acordul. Cand te duci la Viena si la Paris vezi animale in magazine, la Cluj-Napoca nu vezi un proprietar cu un caine in lesa prin centrul orasului. Nu mai ai voie sa circuli cu cainele pe strada. Ca sa ma duc in locul de plimbare de pe malul Somesului trebuie sa il catapultez acolo?", a mai spus clujeanca.

Geta Suciu a depus plangere la Politie, dar i s-a spus ca agresorul ei risca cel mult o amenda, daca va fi identificat. Ea este decisa sa il dea in judecata, in momentul in care va sti cine e, mai ales ca are si martori la incidentul de vineri dimineata.

 

Clujeanca crede ca barbatul a agresat-o pentru ca a crezut ca va intra pe zona de spatiu verde ingradita, dar care este in realitate domeniu public, fiind incercuit de o asociatie de locatari.

Comentarii Facebook