Culiță Sterp audiat în alt dosar! Cum funcționa schema de înșelăciune din dosarul în care este implicat manelistul și fratele lui


Manelistul Culiță Sterp și fratele său, Iancu Sterp, sunt audiați într-un nou dosar de înșelăciune, de această dată. La finalul anului trecut, tot la Cluj, manelistul a produs un accident de circulație, după ce nu a oprit la semnalele poliției, fiind băut și drogat.

Noile acuzații sunt dintr-un dosar pornit acum 2 ani, când Culiță Sterp și fratele său ar fi promovat pe rețelele sociale o schemă infracțională cu criptomonede. De fapt, afacerea fantomă prezentată ca o mare oportunitate nici nu a existat în realitate. Niciun ”investitor” nu a câștigat un ban, ci doar au fost înșelați și au pierdut bani.

Schema infracțională a fost gândită de doi tineri din Republica Moldova și din România. Aceștia le promiteau oamenilor, pe mai multe conturi deschise pe o rețea socială că vor câștiga dublul sumei investite.

Sumele obținute de la persoanele care le-au căzut în plasă au fost transferate în conturi din Republica Moldova. Iar cei care-i primiseră nu mai răspundeau la mesaje.

Mărturia unui păgubit al schemei tip ”Caritas”, pe care o promova Culiță Sterp și Iancu Sterp: Promiteau profituri URIAȘE în câteva zile - EXCLUSIV

Prin această schemă infracțională, 32 de persoane au fost păgubite și au depus plângeri până acum. În cauză s-a stabilit că prejudiciul depășește 1,6 milioane de lei.

Capture.JPG

În momentul în care a aflat, chiar și-a informat utilizatorii care îl urmăresc despre acest lucru. Au fost atenționați de către urmăritorii lor că afacerea nu este în regulă și că nu ar fi din punct de vedere legal totul în regulă. Vă dați seama că dacă știau, nu se întâmpla acest lucru”, spune avocatul lui Culiță Sterp, potrivit ȘtirileProtv.

Culiță Sterp a fost trimis în judecată după accidentul de luna trecută de la Cluj

Comentarii Facebook