Culiță Sterp a fost trimis în judecată după accidentul de luna trecută de la Cluj


Manelistul Culiță Sterp, care a fost implicat luna trecută într-un accident rutier în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, a fost trimis în judecată, prima înfățișare având loc miercuri în camera preliminară de la Judecătoria Cluj-Napoca.

Deși este cercetat sub control judiciar, manelistul riscă să primească o pedeapsă cu închisoarea din partea magistraților pentru săvârșirea mai multor infracțiuni rutiere, printre care conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau unor substanțe interzise, și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

De asemenea, în sarcina lui Culiță se mai reține și depășirea vitezei legale în oraș și faptul că a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, reatează cluj24.ro.

Sterp a fugit de poliție, după ce a fost depistat conducând peste viteza legală pe Calea Florești din Cluj-Napoca, în luna noiembrie, ulterior, a intrat pe culoarea roșie a semaforului în intersecția Bulevardul Eroilor – Piața Avram Iancu, unde a lovit o mașină care circula regulamentar, șoferul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, fiind transportat la spital.

După impact, manelistul a părăsit locul accidentului și s-a ascuns într-o toaletă ecologică. Ulterior, a fost prins și reținut pentru 24 de ore.  Acesta era și băut la volan! Ulterior a fost plasat sub control judiciar.


Comentarii Facebook