Cucu de la Noaptea Târziu, cu sufletul pustiit după ce Laura a fost găsită fără suflare în Mamaia: „Nu îmi vine să cred că nu mai ești printre noi”


După ce s-a aflat identitatea tinerei găsite fără suflare pe plaja din Mamaia, Cucu de la Noaptea Târziu a transmis un mesaj plin de durere. Horațiu Cuc, pe numele lui real, și Lalla (Laura Roșca) se cunoșteau de mai multă vreme. Au lucrat împreună la același radio și aveau în plan să realizeze un interviu pe care l-au tot amânat, după cum a dezvăluit artistul într-un mesaj emoționant publicat în urmă cu puțin timp.

Joi dimineață, pe plaja stațiunii Mamaia s-a dat alerta după ce o tânără a fost găsită fără suflare. Ulterior, s-a aflat că este vorba despre Laura Roșca, o tânără de 34 de ani din Turda, cunoscută ca DJ Lalla. 

Cucu de la Noaptea Târziu a cunoscut-o bine, fiind colegi la radio, iar în urmă cu puțin timp a transmis un mesaj emoționant.

„Acum 2 ani am avut primul contact cu @radio3net prin @lalla ! Pe atunci nu știam și nici nu îmi imaginam că o să fac parte din acest radio și că Lalla o să-mi devină colegă! La un an distanță (anul trecut) am devenit colegi și de atunci tot ziceai tu că vrei să facem un interviu cu experiența mea din Bali…Dar nu am mai reușit…Facem altă dată interviul… Nu îmi vine să cred că nu mai ești printre noi!! Drum bun colega!”, a transmis Cucu de la Noaptea Târziu după decesul Laurei Roșca. 

Citește și: Tatăl clujencei găsite fără suflare pe litoral, mesaj dureros după tragedie: „Era o înotătoare foarte bună, ​​în ultima perioadă se simțea foarte bine”

Comentarii Facebook