Tatăl clujencei găsite fără suflare pe litoral, mesaj dureros după tragedie: „Era o înotătoare foarte bună, ​​în ultima perioadă se simțea foarte bine”


Apar noi detalii cutremurătoare despre DJ Lalla (Laura Claudia Rosca), tânăra de 34 de ani din Turda care a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia. Tatăl artistei spune că Lalla era o înotătoare foarte bună, de aceea se gândește că fiica lui ar fi fost în depresie sau ar fi consumat prea mult alcool în momentul în care a intrat în apă.

Totodată, bărbatul recunoaște că tânăra a trecut printr-un moment greu în urmă cu o lună iar acum făcea ședințe de terapie cu un specialist. Anchetatorii merg pe mai multe ipoteze, tânăra ar fi putut muri înecată, sau s-ar fi putut sinucide, însă nu exclud nici varianta unei crime. 

Apropiații vorbesc despre un deces în familie care ar fi afectat-o profund. 

„Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl ei.  

Trupul Laurei a fost găsit joi dimineața, 28 septembrie, la ora 9.00, de către o turistă. Aceasta a alertat salvamarii care se plimbau cu un ATV pe plajă, iar apoi a ajuns acolo poliția. DJ Lalla este o cunoscută artistă din Turda, dar s-a stabilit la București. Aceasta avea zeci de mii de fani pe rețelele de socializare. Deși pe trupul Laurei nu se aflau urme de violență, tânăra a fost dus la ONML pentru necropsie.

Comentarii Facebook