Cozmin Gusa l-a vizitat in inchisoare pe omul de afaceri clujean Liviu Florian, cercetat in dosarul "Mita la Vama Halmeu"

Cozmin Gusa l-a vizitat la Penitenciarul Oradea pe omul de afaceri clujean Liviu Florian, cercetat in dosarul "Mita la Vama Halmeu".

 

"Am venit sa-mi vizitez un prieten de familie, nimic mai mult. Eu si cu Liviu Florian avem o relatie de prietenie de ani de zile, am venit sa vad cum se simte, cum rezista. Nu am reusit sa vin sa-l vad pana acum, in ultimele cinci luni am fost mai mult plecat din tara", a declarat Gusa, citat de Mediafax.

 

Gusa a spus ca Liviu Florian se considera nevinovat si ca este nemultumit de faptul ca el este arestat in timp ce adevaratii vinovati sunt inca in libertate.

 

Liviu Florian a fost arestat in luna martie, fiind acuzat de doua infractiuni de trafic de influenta. El este acuzat ca ar fi pretins si primit de la Nicoleta Dobrescu, inspector vamal in cadrul Biroului Vamal Halmeu, 130.000 de euro, careia i-a obtinut, prin interventii pe langa seful Autoritatii Nationale Vamale, numirea in functia de sef al Biroului Vamal.

Comentarii Facebook