Coroian despre Cluj Arena: "Vom milita în continuare pentru reducerea chiriei la ZERO" VIDEO

 

Consilierul judeţean al PDL Alexandru Coroian a adus în discuţie, la şedinţa extraordinară de marţi, de la CJ Cluj subiectul privind reducerea chiriei la zero pe Cluj Arena.

Proiectul nu a trecut de voturile consilierilor judeţeni, însă cei din PDL nu renunţă la proiect.

"În ceea ce mă priveşte şi eu şi colegii mei regretăm politizarea acestui subiect. Cred că soluţia propusă de noi putea fi îmbunătăţită de cei de la USL, dar ei nu au dorit acest lucru. Noi sperăm să revenim cu acest proiect de hotărâre în şedinţa următoare. De data aceasta vom spune clar care este mandatul reprezentantului în AGA şi vom milita în continuare pentru reducerea chiriei la zero cu plata taxei ce ţine de folosirea utilităţilor şi condiţionată de plata restanţelor care se înregistrează în acest moment la Cluj Arena", a spus Alexandru Coroian. 


Chirie ZERO pe Cluj Arena pentru U Cluj, dar și pentru alte echipe

 

"Situaţia contractuală între Cluj Arena şi Universitatea Cluj vreau să fie şi cred că aşa trebuie să fie o şedinţă aparte în care să dezbatem doar această temă. La ora actuală este un contract între Consiliul Judeţean şi clubul privat Universitatea Cluj, iar situaţia contractuală trebuie făcută pe bani publici. La ora actuală este un debit care cred că trebuie să fie onorat", a precizat Horea Uioreanu.

Consilierul judeţean PDL a mai precizat că "dorim să deschidem stadionul, acest obiectiv important, către tot ceea ce înseamnă sport competiţional oficial la nivelul judeţului Cluj. Deci toată lumea va avea dreptul să joace în aceste condiţii". 

 

Consilierii PDL vor o măsură legală prin care chiria pentru meciurile jucate pe Cluj Arena să fie de ZERO LEI!

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook