Duminica 28 Aprilie

Chirie ZERO pe Cluj Arena pentru U Cluj, dar și pentru alte echipe

 

Consilierii PDL propun renunțarea la chiria de 7.500 de euro pentru fiecare meci jucat pe Cluj Arena. De asemenea, ei propun ca și alte echipe, nu numai U Cluj, să poată beneficia de acest tratament. 

 

Ideea a fost promovată de consilierul judeţean Călin Tuluc, împreună cu grupul de consilieri PDL. Propunerea va fi prezentată în prima şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean, prin care va fi mandat executivul CJ şi conducerea Cluj Arena să negocieze un act adiţional la contractul din iulie privind modificarea cuantumului chiriei pe stadion.

 

Astfel, chiria ar urma să scadă de la 7.500 de euro la zero pentru toate echipele de fotbal care vor juca aici. Echipele vor fi nevoite, totuși, să achite utilitățile care se ridică la 6.000 de lei pentru un meci.

 

Să desfiinţăm ideea de cvasi exclusivitate, să fie deschise şi pentru alte echipe când au meciuri mari de Cupa României, Super Cupa României”, a spus Călin Tuluc.

 

Tuluc a precizat că este vorba despre o soluţie temporară, până în vara anului 2013, dar că U Cluj nu scapă de plata restanțelor pe care le are către Cluj Arena. Datoria Universității va chirie se ridică la 300.000 de lei.

Comentarii Facebook