Sambata 15 August

Controale de amploare la Dej! Câte amenzi s-au dat în doar trei ore FOTO/VIDEO


Polițiștii clujeni au desfășurat, vieri, o serie de controale de amploare pe raza municipiului Dej și a zonelor înconjurătoare.

La data de 5 iunie, a.c., în intervalul orar 11.00 - 14.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej și ai Secției 5 Poliție Rurală, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj și funcționari din cadrul Poliției Locale Dej, au organizat și desfășurat acțiuni cu efective mărite în municipiul Dej și în comunele Panticeu și Recea-Cristur”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, obiectivul acțiunii a constat în verificarea respectării măsurilor stării de alertă conform Legii 55/2020, precum și combaterea faptelor antisociale, respectiv infracționale de orice tip.

În cadrul acțiunii la care au fost angrenate peste 40 de efective, au fost legitimate 143 de persoane.

Totodată, a fost verificat modul în care respectă interdicțiile persoanele aflate în izolare în cele două comune și în localitățile componente ale acestora.

Polițiștii au organizat controale în trafic, cu scopul impunerii disciplinei rutiere în rândul participanților la trafic, fiind astfel verificate peste 50 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale.


Comentarii Facebook