Consiliul Judetean "investeste" 100.000 de lei intr-un targ care promoveaza judetul VEZI programul


Consiliul Judetean Cluj a anuntat ca va aloca suma de 100.000 de lei pentru organizarea primei editii a Targului "Produs de Cluj", in parcarea Cora.
 
Timp de trei zile, intre 10 si 12 iunie, mester populari, producatori si firme din Cluj se vor promova in cadrul acestui targ, care va avea 60 de standuri si circa 100 de participanti.

"Consiliul Judetean Cluj a infiintat asociatia 'Produs de Cluj' care are ca scop constientizarea faptului ca in urma consumarii produselor fabricate local contribuie la dezvoltarea judetului. Vom organiza, vineri, targul 'Produs de Cluj' care are rolul de a promova produsele locale, a mestesugurilor traditionale, incurajarea consumului de produse locale si a intari brandurile din judet. Vom avea circa o suta de expozanti in cadrul a 60 de standuri, care vor expune legume, fructe, branzeturi, carne, cartofi de Rasca, branza de Nasal, dar vom avea si produse ale brandurilor industriale ale Clujului", a declarat Alin Tise.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a explicat ca va fi investitta suma de 100.000 de lei pentru aceasta prima editie. "Este mult, dar tinand cont ca au trebuit cumparate standuri este normal. Sunt si trupe care trebuie sa fie platite si vom avea cheltuieli mari. Acest targ este unul necesar pentru ca este de datoria Consiliului Judetean Cluj sa promoveze judetul cu toate lucrurile sale bune", a mai spus Tise.

Acesta a mai mentionat ca targul nu putea fi organizat in centrul orasului pentru ca producatorii vor aduce cu ei si animale.

Comentarii Facebook