Consilierul local PNL, Steluta Cataniciu, a atacat un avocat in sala de judecata de la Curtea de Apel Cluj VEZI motivul


Consilierul local Steluta Cataniciu este acuzata ca a atacat verbal avocatul firmei GPI Turism Zalau, Loredana Curcudel, pe care a jignit-o si injurat-o chiar in fata judecatorilor.

Scena s-a petrecut in timpul procesului dintre Regia Autonoma a Domeniului Public (RADP) Cluj si firma din Zalau, care a dat in judecata Regia pentru a recupera suma investita in 2006 in amenajarea patinoarului din Gheorgheni.

In 2006, directorul RADP Cluj era Marius Cataniciu, sotul actualului consilier local PNL, Steluta Cataniciu. Avocatul GPI Tursim Zalau a aratat in pledoaria de la finalul procesului ca Marius Cataniciu a evacuat fara temei legal firma  pe care o reprezinta si a reziliat contractul contrar legii.

La finalul pledoariei, consilierul local Steluta Cataniciu si-a pierdut cumpatul si s-a repezit la avocatul firmei GPI Turism Zalau. "Esti o escroaca, nesimtita si mincinoasa. Cum iti permiti sa minti asa in sala de judecata", i-a spus Steluta Cataniciu, in timp ce magistratii Curtii de Apel Cluj priveau consternati.

"Nu imi inchipuiam ca un coleg de-al meu putea sa aiba o asemenea atitudine in fata completului de judecata si o voi actiona in judecata pentru insulta si calomnie", a declarat pentru Stiri de Cluj Loredana Curcudel.

RADP a reziliat in 2006 contractul cu firma GPI Turism Zalau in 2006, desi firma a investit suma de 1,7 milioane de lei. Societatea a dat in judecata RADP si a castigat plata unor despagubiri in valoare de 3 milioane de lei.

 

Vezi si...

RADP Cluj a mai pierdut 400.000 de lei in procesul pentru vechiul patinoar. VEZI cum dispar banii publici

Itele scandalului RADP Cluj - GPI Turism Zalau ajung pana la magistratii de la Curtea de Apel Cluj!

Comentarii Facebook