Comisarul de politie, care a impuscat un caine in Iris, cercetat pentru "omorarea animalelor cu intentie"


Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj precizeaza ca Matei Basarab, comisarul in rezerva care a impuscat un caine pe strada Obobesti, avea permis de port arma.

"In 2 martie, ora 14.00, B.A. de 50 ani a sesizat Politia municipiului Cluj-Napoca cu privire la faptul ca persoane necunoscute i-au impuscat un exemplar de caine metis, mascul, in varsta de 7 ani. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de uz de arma neletala fara drept si omorarea animalelor cu intentie, suspect de comiterea acestei fapte fiind B.M.M. de 53 ani, din Cluj-Napoca", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.

Politistii precizeaza ca fostul comisar de politie Matei Basarab "detine permis de port-arma. Pana in prezent nu au fost inregistrate plangeri din partea vecinilor acestuia care sa reclame ca au fost amenintati cu privire la omorarea cainilor lor".

 

Cainele impuscat vineri, 2 martie, pe strada Odobesti din cartierul Iris, de comisarul de politie Matei Basarab avea in corp 7 proiectile, arata necropsia facuta de medicii veterinari.

 

Cainele a fost impuscat pe strada Odobesti, din cartierul Iris, cu o arma cu bile de un fost comisar de politie. Proprietarul cainelui mort a declarat ca il va da in judecata pe cel care i-a impuscat animalul, este forba despre un fost comisar de politie, Matei Basarab, care a ocupat functia de medic sef al IPJ Cluj.

Comentarii Facebook