Caine impuscat pe strada Odobesti, langa Real, de un fost comisar de politie VIDEO si FOTO


Un caine a fost impuscat pe strada Odobesti, din cartierul Iris, cu o arma cu bile.

"A fost impuscat cu o arma cu bile, cel mai probabil, in jurul orei 11.00. Este vorba despre un barbat care a mai impuscat cativa caini de pe aceasat strada. Se pare ca nu ii suporta", a declarat Radu Tarmure, reprezentantul unei Asociatii de protectia a animalelor.

Politia a fost chemata la locul incidentului si aduna probe si declaratii.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 1

 

"Acum vreo 45 de minut au plecat domnii politisti de la proprietarul cainelui. Eu am ramas inca 45 de minute si aici in fata casei celui care a omorat cainele se afla doua masini ale politie. A venit si domnul comisarul Bob in casa acestuia. Nu stiu daca este acasa cel care a impuscat animalul, dar fapt este ca in fata casei sunt masinile politiei. Eu cred ca e un fapt de retinut, nu pot sa acuz atata timp cat nu am probe, dar, dupa ce am fost cu cadavrul la medicina veterinara, politistii sunt aici. Au spus ca pleaca din casa proprietarului animalului impuscat si s-au dus la fostul comisar", a declarat Radu Tarmure.

Masinile au numerele MAI 24395 si MAI 7492.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Proprietarul cainelui mort a declarat ca il va da in judecata pe cel care i-a impuscat animalul, este forba despre un fost comisar de politie, Matei Basarab, care a ocupat functia de medic sef al IPJ Cluj.

 

"Azi dimineata cand am iesit sa duc laptele, cainele a iesit din curte si a venit dupa mine. La un moment dat nu l-am mai vazut, si apoi ma trezesc cu el impuscat. Cine este el sa-mi impuste cainele? Daca a lucrat in politie sau daca a fost medic, crede ca are dreptul sa faca legea cu pusca? Lui i-ar conveni sa merg sa-i sparg geamurile de la casa? O sa-l dau in judecata pentru ca am tinut foarte mult la cainele asta. Il aveam de 9 ani", a mai spus  Augustin Boanca, proprietarul cainelui.

 

"Plagile se vad foarte clar. Este sigur ca a fost impuscat cu o arma, ci nu a fost vorba despre altceva", a spus unul dintre polististii aflati la fata locului. 

Matei Basarab este cautat de politie pentru ca a fugit de acasa

Comentarii Facebook