Postasii au pichetat Prefectura Cluj! FOTO



Sindicalistii de la Posta Romana Cluj au pichetat, vineri, 16 martie, Prefectura, protestand impotriva situatiei defavorabile in care sunt in momentul de fata salariatii, dar si beneficiarii de servicii postale.

 

Cei aprocimativ 60 de sindicalisti prezenti la proteste au avut pancarte cu diferite mesaje "Salarii decente", "Conditii de munca decente", "Salarii motivante", in fata Prefecturii incepand cu ora 14:00.

 

"Protestam pentru ca masura luata cu reducerea programului de lucru a condus implicit si la reducerea salariilor care acum  cred ca sunt cele mai mici din economie, undeva la 11 milioane de lei vechi. Daca din suma asta reducem 12%, va dati seama cu cat raman salariatii lunar. Nu stiu daca aceasta suma le permite sa-si plateasca datoriile la stat, iar daca vorbim despre munca pe care o depun, ei lucreaza pentru acesti bani in conditii de -10 grade, cum a fost in aceasta iarna", a declarat Carol Sinka, presedintele Sindicatului Posta Romana Cluj.


Angajatii Postei Romane doresc ca activitatile din interiorul companiei sa nu fie asociate cu niciun factor politic, care sa le influenteze activitatea. Investitiile in Posta Romana sunt prea mici, si de aceea, spun ei, ca ar fi bine sa se investeasca mai multi bani pentru ca angajatii sa nu mai fie nevoiti sa isi cumpere singuri cele necesare pentru a-si putea desfasura activitatea.

Comentarii Facebook