Finlandezul Laakso Jari Mika, scapă din arestul poliției, după ce a omorât o femeie pe Romul Ladea


Cetățeanul finalandez Laakso Jari Mika este cercetat în arest la domiciliu, după ce judecătorii de la Judecătoria Cluj-Napoca au respins cererea de cercetare în arest. 

Solutia pe scurt: RESPINGE PROPUNEREA PARCHETULUI ŞI DISPUNE MĂSURA ARESTULUI LA DOMICILIU FAŢĂ DE INCULPATUL Laakso Jari Mikael”, precizează Judecătoria Cluj-Napoca.

Cetățeanul finlandez care a urmat beat la volan și a lovit o femeie pe strada Romul Ladea a fost reținut pentru 24 de ore, vineri seara. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei si conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal”,  precizează Poliția Cluj.

Accidentul s-a produs vineri seara. Șoferul a intrat pe trotuar și a lovit o femeie de 45 de ani, după care a fugit. ”S-a auzit bubuitura si au iesit oamenii din case, dar pe drum nu era nimeni”, a spus un clujean care locuiește în zonă.

Judecătorii clujeni cred că poate fi cercetat și în arest la domiciliu, pentru că măsura plasării în arestul statului ar fi prea dură.

Comentarii Facebook