Clujenii s-au săturat de șoferii care blochează strada la Camera de Comerț. Vezi ce spune Primăria



Mai mulți clujeni se plâng de șoferii care își lasă mașinile parcate în stradă în zona Camerei de Comerț, limitând astfel circulația la aproape o singură bandă, în condițiile în care în spatele clădirii există chiar și o parcare amenajată.

Domnule primar,va rog gasiti o modalitate de a impiedica parcarea masinilor pe trotuarul si partea carosabila din jurul Camerei de comert Cluj.Chiar daca exista indicator cu oprirea interzisa nu intereseaza pe nimeni.In fiecare zi ne intalnim cu aceasta problema in aceasta zona.Se vine dinspre strada Horea si Dacia spre Grigorescu si Gruia pe doua benzi,dar cand sa treci pe langa Camera de comert se fac brusc o banda si jumatate.Se creaza ambuteiaje,se blocheaza o parte din intersectie,claxoane,nervi din partea unora.Va rog rezolvati aceasta problema si opriti stationarea masinilor pe langa Camera de comert (in spatele acesteia exista parcare amenajata frumos)”, spune unul dintre clujenii nemultumiti pe domnuleprimar.ro.

Reprezentanții Primăriei i-au răspuns clujeanului precizând că au în plan crearea mai multor locuri de parcare în zona centrală.

Politia Locala are in vedere aspectele semnalate de dvs. Mentionam de asemenea ca crearea de noi locuri de parcare atat in zona centrala cat si in cartierele municipiului Cluj-Napoca este o prioritate pentru Primaria Cluj-Napoca iar directiile de specialitate analizeaza in detaliu potentiale solutii pe termen lung la aceasta problema”, au transmis reprezentanții Primăriei

Comentarii Facebook