Clujenii din Grigorescu insistă: „Există vreun proiect de amenajare a stației Travio? Sunt 3 spații mizerabile”


Clujenii care locuiesc în cartierul Grigorescu nu mai suportă modul în care arată zona stației Travio. În ultimele zile, Primăria a primit mai multe sesizări potrivit cărora în zonă dorm oameni ai străzii care fac mizerie, iar în urma acesteia apar și șobolani. 

„Există vreun proiect de amenajare a stației Travio, capăt Grigorescu? 

Sunt 3 spații mizerabile (barul, fostul magazin și ghereta de bilete) în care dorm oameni ai străzii și vagabonzi care molestează oamenii, care așteaptă în stație dimineața devreme sau seara și fac mizerie care aduna șobolani. 

Vă rugăm urgentarea amenajării acelui spațiu insalubru care reprezintă un pericol pentru locuitorii din zonă care circula cu autobuzul”, sesizează un clujean pentru Primăria Cluj.

Discuțiile despre situația stației Travio sunt de ani de zile. Clujenii care locuiesc în Grigorescu își fac griji pentru siguranța lor din cauza unei construcții vechi abandonate, care ar fi ocupată periodic de alcooliști și oameni ai străzii. 

Zilele trecute Primăria a primit o plângere similară, semn că problema este tot mai de interes pentru oamenii care locuiesc în zonă. 

Vezi și: Clujenii cer Primăriei să intervină la o stație de autobuz abandonată, din cartierul Grigorescu: „Au ocupat ghereta de bilete și își fac de cap”

Imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook