”Ați scăpat și voi la oraș!” - Cocalar cu steroizi la Cluj: ”Cum sa fii scuipat pentru locul de parcare!”


Sălile de sport au fost luate cu asalt în ziua de 2 ianuarie 2024, iar unii au fost cu nervii întinși la maxim. 

Un clujean a relatat cum a fost scuipat pentru un loc de parcare la 18gym Pascaly. 

Parcarea plina azi 2 ianurie (era de așteptat) la singurul 18gym deschis din Cluj, cel de pe Pascaly.

Așa că dau cu spatele să ies din parcare complet și mă lipesc de alee (pe Pascaly) așteptând să iasă cineva cu mașina, că nu e mult loc de manevra pe acolo când e parcarea plina.

În timp ce aștept, intră ceva bolid din contrasens (pe sens interzis, dinspre Aleea Slanic) si îmi taie fața intrând în parcare. Dacă ar fi intrat pe sensul corect al străzii, n-ar fi putut să treacă de mine. Iese o mașină din parcare, parchează SUV-ul pe noul loc.

Îl aștept, cobor geamul de la masina să îi zic că așteptam un loc de parcare și-mi trântește plictisit un “pai de ce n-aștepti în parcare?”, a relatat clujeanul modul în care a decurs scena.

Nervii s-au întins la maxim și cel care a pierdut locul de parcare în fața ”steroidatului” a replicat ironic. Norocul a fost că nu s-a ajuns la bptaie.

Nu mă așteptam la mai mult oricum din partea personajului, dar am zis să-i trântesc o insultă light în timp ce porneam mașina de pe loc: “Ați scăpat și voi la oraș” i-am zis, și s-a repezit spre mașină să mă scuipe.

Norocul meu ca avea gura uscata :)) si n-a apucat să tragă și puțina flegmă, dar cu ocazia mi-am amintit ca n-am mai fost scuipat de vreo 25 de ani de când mai mâncam semințe cu baieții din cartier pe teava de gaz.

Am accelerat și plecat am fost … nu sunt eu făcut pentru bătăi și probabil mi-aș fi încasat-o dacă coboram din mașină.

Povestea n-are niciun scop demonstrativ / tâlcuitor sau ceva de genu, doar mi s-a părut toată situația incredibil de cretină și semi-amuzantă. Dacă sunt găsit la sala cu gura umflată în viitor, să am aici documentat evenimentul pentru proces”, a încheiat povestea, clujeanul jignit pentru un loc de parcare.

Comentarii Facebook