Duminica 28 Aprilie

Clujenii care locuiesc în Gheorgheni se plâng că dimineața miroase a gunoi în cartier: „Cei de la salubritate fac o treabă jenantă”


Clujenii se plâng că iar miroase a gunoi în oraș. Mai exact ar fi vorba despre cartierul Gheorgheni. Oamenii sesizează că dimineața devreme mirosul este insuportabil, iar firma de salubritate nu își face treaba corespunzător. 

„Revin cu o problemă care a rămas nerezolvată și despre care s-au mai făcut reclamații și anume: mirosul de gunoi, miroase în fiecare zi dimineața devreme, nu există aer curat. 

Pe langa asta, revin cu alta problema tot semnalată din nou, e plin de gunoaie în Gheorgheni, cei de la salubritate fac o treaba jenantă. 

Mi se pare cea mai grava problema posibila, sa respiram un aer atât de toxic!”, se arată în sesizarea pentru Primăria Cluj.

Problemele se țin în lanț în Cluj din cauza gestionării proaste a deșeurilor din municipiu. Oamenii reclamă că gunoiul nu este strâns corespunzător, pe lângă faptul că nu este colectat selectiv. Amintim că la sfârșitul lunii august președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, promitea să rezilieze contractul cu Supercom în urma scandalului mirosului de la CMID, pentru că firma nu ar fi reușit să încheie contracte cu populația județului pentru ridicarea deșeurilor.

„Am dat un ultim avertisment firmei Supercom. Și aici nu am în vedere că miroase depozitul, ci ca să se încadreze în contract. Eu mă gândesc să reziliem contractului, dacă nu intră în limitele contractuale”, a spus Alin Tișe în ședința Consiliului Județean Cluj.

Luni mai târziu însă, mirosul a trecut, multe probleme au rămas, iar șeful Consiliului Județean tace.

Comentarii Facebook