Clujenii care locuiesc în Gheorgheni îndeamnă Primăria să demoleze mai multe garaje pentru parcări: „Aici de ce nu se poate?”


Traficul aglomerat şi lipsa locurilor de parcare sunt probleme cu care clujenii se confruntă de ani de zile. În timp ce administrația locală le zice șoferilor să lase mașina acasă, mulți dintre aceștia nu au acces la un loc de parcare. Oamenii sunt disperați, iar cei care locuiesc în Gheorgheni cer Primăriei să demoleze garajele de tablă și să mai facă rost astfel de locuri noi de parcare. 

„Intrăm în noul an cu speranta sa nu mai stăm nopțile la cozi pentru a depune cerere pentru un loc de parcare. 

Ani la rând ne lovim de refuzul de a primi un loc de parcare din motiv că nu sunt locuri. 

Vă rugăm insistent măcar în acest an să luați în calcul demolarea acestor garaje de tabla ruginite și parasite și să creați locuri de parcare, așa cum în alte zone ale Clujului s-a putut, mă întreb, oare aici de ce nu se poate?”, se arată într-o sesizare pentru autoritățile locale.

Dimineața zilei de miercuri a început cu scandal la Primăria Cluj-Napoca, unde au fost cozi infernale după ce zeci de clujeni au venit să-și depună cererile pentru a obține un loc de parcare. Totul ar fi pornit din cauza unui bărbat care a încercat să pătrundă în clădire, fără să stea la rând, pentru că a venit cu copilul. 

Vezi și: Un clujean și-a târât după el copilul la coada de la parcări, numai ca să intre primul să depună cererea, conform unei legi ABERANTE

Comentarii Facebook