Clujeancă înșelată cu metoda ”ACCIDENTUL”. A luat țeapă de 28.000 lei



O femeie de 69 de ani din Cluj-Napoca a fost înșelată cu o sumă foarte mare de bani prin metoda accidentul.

Potrivit polițiltilor, la data de 10 septembrie, ora 13:30, o femeie 69 de ani a sesizat Poliţia municipiului Cluj-Napoca despre faptul că în cursul dimineţii, în jurul orei 08:00, a fost contactată telefonic un bărbat care s-a prezentat ca fiind avocat. Acesta a informat-o că fiul său a fost implicat într-un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei minore.

Bărbatul i-a comunicat faptul că pentru achitarea contravalorii unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, pentru plata despăgubirilor şi a onorariului său sunt necesare sumele de 3.300 euro şi 13.000 de lei.

Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, la scurt timp, la domiciliul femeii s-a prezentat un bărbat care a afirmat că este de la o firmă de curierat şi căruia femeia i-a înmânat 28.000 de lei pentru a fi înaintaţi pretinsului avocat.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „înşelăciune”, în vederea identificării persoanelor implicate, tragerea lor la răspundere penală şi pentru recuperarea prejudiciului.

Comentarii Facebook