Razie a polițiștilor la Dej. Au dat amezi de peste 26.000 lei într-o singură zi


Polițiștii cclujeni au efectuat, miercuri,o razie pe raza municipiului Dej, desfăşurată în locurile şi zonele cu risc de săvârşire a unor fapte ilicite.

La razie au participat peste 30 de poliţişti, alături de reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Protecţia Animalelor şi ai Agenţiei Teritoriale a Autorităţii Rutiere Române.

Au fost aplicat 67 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 26.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice şi a O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

În urma acţiunii s-au confiscat produse alimentare comercializate ilicit (cu precădere carne), în valoare de peste 5.000 de lei şi 2 metri cubi de material lemnos, transportaţi fără documente de provenienţă.

De asemenea, în urma neregulilor constatate au fost retrase 6 certificate de inmatriculare şi a fost reţinut un permis de conducere.

Comentarii Facebook