CLUJ: Tânăr de 20 de ani, dispărut de acasă! L-ați văzut? FOTO

 

UPDATE

 

Tânărul dat dispărut a fost găsit pe raza municipiului Dej, în jurul orei 18:00.

 

Vă mulţumim pentru sprijinul acordat prin mediatizare. De asemenea, mulţumim cetăţenilor care, luând la cunoştinţă de acţiunile de căutare, au venit în sprijinul poliţiştilor şi au oferit informaţii utile”, anunță IPJ Cluj.

 

-----------------

Polițiștii clujeni solicită ajutorul cetățenilor pentru a găsi un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care a plecat în această dimineaţă de la domiciliul din localitatea Mănăstirea, comuna Mica, şi nu a mai revenit.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 30 mai a.c., în jurul orei 10.00, JOLLINGS FREDERIK PAUL EMIL, de 20 de ani, a plecat voluntar de la locuința de domiciliu într-o direcție necunoscută și nu a mai revenit”, informează IPJ Cluj.

Poliţiştii, împreună cu voluntari, au format echipe de căutare şi derulează activităţi pentru depistarea aestuia.

SEMNALMENTELE persoanei dispărute: aprox. 1,70 m, 60 kg, ochi căprui, păr blond cu șuvițe albastre, constituția fizică astenică, barbă tunsă scurt.

La momentul plecării purta un maiou gri, pantaloni roşii şi şlapi gri.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comentarii Facebook