Duminica 28 Aprilie

Cluj: Cum se eliberează abonamentele de parcare pentru zona centrală în 2013

 

Clujenii își pot achiziţiona abonamentele de parcare pentru zona centrală, pentru anul 2013, începând de astăzi, 3 decembrie,  la ghişeele Serviciului Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor de pe str. Moţilor nr.7.

 

Este vorba despre:

- abonamente persoane fizice la tariful de 50 lei/lună. În vederea achiziţionării cetăţenii vor prezenta următoarele acte în original: - certificatul de înmatriculare al autoturismului şi cartea de identitate a posesorului.

- abonamente persoane juridice la tariful de 70 lei/lună. În vederea achiziţionării cetăţenii vor prezenta următoarele acte în copie: - certificatul de înregistrare al firmei şi certificatul de înmatriculare al autoturismului.

- abonamente riverani la tariful de 25 lei/lună. În vederea achiziţionării cetăţenii vor prezenta următoarele acte în original: - certificatul de înmatriculare al autoturismului şi cartea de identitate a posesorului.

- abonamente transmisibile la tariful 120 lei/lună. În vederea achiziţionării cetăţenii vor prezenta  următoarele acte în copie: - cetrificatul de înregistrare al firmei.

 

Programul ghişeului este următorul:  luni- miercuri şi vineri: 8,30-16,30; joi: 8,30-18,30.

Comentarii Facebook