Bazarul lui Moș Nicolae la Iulius Mall Cluj, miercuri, 5 decembrie

 

Transylvania College, în parteneriat cu Iulius Mall Cluj, îi invită pe clujeni la ”Bazarul lui Moș Nicolae”, care va avea loc miercuri, 5 decembrie, între orele 16:30-19:00, în holul de la intrarea principalǎ din centrul comercial.

 

În cadrul bazarului, elevii ciclului primar, gimnazial și liceal ai Transylvania College, vor vinde jucǎrii, cǎrţi pentru copii, decoraţiuni pentru Crăciun făcute de ei și articole sportive ușor uzate. Elevii au identificat, cu ajutorul învățătorilor și al diriginților, organizații și asociații care au nevoie de sprijin pentru a-i ajuta pe cei nevoiași în pragul sărbătorilor de iarnă. 

 

Astfel, jumătate din fondurile obţinute vor fi alocate unor scopuri caritabile, copiii dorindu-și foarte mult să fie ajutoarele Moșului. E o ocazie deosebită pentru a cumpăra jucării și cadouri mult sub prețurile din magazine! Alături de elevii din Transylvania College vor participa la Bazar în calitate de vănzători  și elevi și profesori de la școli din judeţ care au răspuns cu entuziasm invitaţiei organizatorilor.

 

Transylvania College este singura scoala acreditată pe curriculum naţional și curriculum Cambridge, acreditări obţinute cu punctaj maxim. Este singura școală din Transilvania care oferă un traseu educaţional complet, de la creșă până la liceu. Familii din 25 de ţări au ales Transylvania College  pentru educaţia pe care o oferă la standarde internaţionale.

 

Detalii pe www.transylvania-college.ro

Comentarii Facebook