Luni 13 Iulie

CLUJ: Arest preventiv pentru șoferul de 20 de ani care a băgat în spital o persoană și a fugit de la fața locului


Șoferul responsabil pentru accidentul rutier grav ce a avut loc, zilele trecute, pe raza localității Cămărași, soldat cu rănirea unei persoane, a fiost arestat preventiv

Bărbatul de 20 de ani din Cluj-Napoca, reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca a fost prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. În urma probatoriului administrat, magistraţii au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, informeaază IPJ Cluj.

Reamintim faptul că bărbatul de 20 de ani din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca, în urma provocării de către acesta, a unui accident rutier grav în urma căruia o persoană a fost rănită grav iar 2 autoturisme au fost avariate. 

Accidentul a avut loc pe raza localității Cămărașu, județul Cluj, în noaptea de 15/16 septembrie a.c., iar bărbatul de 20 de ani a părăsit ulterior locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Vezi imagini și mai mutle informații AICI - Accident grav pe un drum din Cluj! Un șofer a rămas blocat în autoturism. Șoferul vinovat era băut și a fugit de la fața locului FOTOComentarii Facebook