Accident grav pe un drum din Cluj! Un șofer a rămas blocat în autoturism. Șoferul vinovat era băut și a fugit de la fața locului FOTO

UPDATE

Potrivit oamenilor legii, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe DJ109C, pe fondul vitezei neadaptate in curba, a pătrusn pe sensul opus și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un  barbat de 28 de ani din Cluj Napoca. În urma accidentului.șoferul vinovat a fugit de la fața locului.

La scurt timp, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat de 20 de ani, din Camarasu. Acesta avea o alcolemie de 0.10 mg/l alcool pur in aerul expirat.

--------------------------------

Un accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unui bărbat, a avut loc, azi-noapte, pe raza localității clujene Valea Caldă.

Două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD au intervenit în cursul nopții pentru a descarcera un bărbat rămas blocat într-un autoturism, ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe raza localității Valea Caldă, comuna Cătina, în jurul orei 02.30”, informează ISU Cluj

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit două autoturisme avariate și șoferul unuia dintre acestea rămas blocat în habitaclul contorsionat, conștient, dar în stare gravă, ca urmare a traumatismelor suferite la membrele inferioare.

Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, a fost extras de către pompieri și echipajele medicale, după care a fost transportat la unitatea de primiri urgențe.

Comentarii Facebook