Razie de amploare la Gherla. Câte amenzi au dat oamenii legii


Polițiștii clujeni au desfășurat, zilele trecute, o serie de controale de amploare pe raza localității Gherla.

În perioada 13 – 16 septembrie a.c., poliţiştii Biroului de Ordine Publică Gherla au acţionat creșterea eficienței siguranței publice, prevenirea și combaterea faptelor care afectează siguranța persoanelor, precum  şi verificarea legalităţii activităţilor comerciale. De asemenea, s-a acţionat şi pentru impunerea unui climat de disciplină în rândul participanților la traficul rutier”, informează IPJ Cluj.

Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 65 de persoane, verificarea a 38 de vehicule şi controlarea a 5 agenţi economici. Abaterile de la legislaţia în vigoare au impus aplicarea a 20 de sancţiuni contravenţionale, 9 pentru abateri de la legislaţia rutieră, 5 dintre acestea fiind aplicate bicicliştilor şi pietonilor iar 8 au fost aplicate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, în timp ce alte 3 au fost aplicate în conformitate cu alte acte normative în vigoare. 

De asemenea, a fost reţinut 1 permis de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată.

Comentarii Facebook