Cluj Arena are cea mai moderna sala de conferinte din Europa, dar prizele de curent le numeri pe degete VIDEO

 

Sala de conferinte a stadionului Cluj Arena este cea mai moderna din Europa, sustin constructorii. In realitate, insa, iluminarea este slaba, cameramanii nu au loc si, colac peste pupaza, prizele le numeri pe degete.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a prezentat noua sala de conferinte a stadionului "Cluj Arena" despre care a spus ca este cea mai moderna din Romania, "chiar Europa", a completat constructorul.

"Sala din Bucuresti de la National Arena nu este la fel de bine dotata, nu e amfiteatru, nu are atatea locuri si nu este atat de moderna. Aici ne-am dorit sa fie o sala, in ceea ce priveste dotarile si functiunile, numarul unu de pe toate stadioanele din Romania", a precizat Alin Tise.

Cornel Filip, managerul de proiect pentru stadionul Cluj Arena, a laudat investitia, dar, cand a venit vorba despre preturi, discutia s-a inchis.

"In Bucuresti exista scaunele tip birou, 60 de lei bucata, aici aveti niste scaune 'the best'. Dupa spusele celor care au dotat aceasta sala este cea mai bine dotata sala din Europa in acest moment", a declarat Filip, care nu a dorit sa spuna cat au costat scaunele cele montate pe Cluj Arena. "Cand o sa fie gata o sa aflati cat costa, cand va fi gata vom spune", a mai adaugat acesta.

Managerul de proiect si presedintele CJ Cluj, Alin Tise, au fost luati la rost de cameramani in privinta iluminarii si a locurilor de filmare. "De ce sunt numai trei locuri de filmare si iluminarea este slaba? V-ati consultat cu un specialit inainte?", a intrebat un cameraman, iar Alin Tise i-a dat cuvantul managerului de proiect.

"Am discutat cu un procudator de la Digi Sport. Totul este conform normelor. Locuri pentru cameramani vom face mai multe prin scoaterea scaunelor de pe ultimul rand", a adaugat Cornel Filip. Surse din cadrul Digi Sport au declarat pentru Stiri de Cluj ca respectivul producator a fost consultat abia dupa ce sala a fost terminata, iar "consultarea" a avut loc la cererea acestuia, care dorea sa stie unde pot fi amplasate camerele de luat vederi pentru viitoarele meciuri si cum pot fi transmise in direct conferintele de presa. "A strambat din nas cand a vazut modul in care vor sta camerele in timpul conferintelor de presa si care sunt unghiurile de filmare de pe stadion", a precizat respectiva sursa. 

Intrebat de ce sunt atat de putine prize, care, in plus, sunt dispuse numai pe scaunele de pe marginea salii, Alin Tise a intrebat surprins: "Pentru ce?", iar apoi a adaugat ca numarul nu va fi suplimentat si ca: "Va trebui sa veniti cu laptopul incarcat".

Sala de conferinte de la stadionul Cluj Arena are 250 de locuri si va fi folosita in principal pentru competitiile sportive.

 

Comentarii Facebook