CLUJ: Adolescent prins de polițiști după ce a furat mașina familiei pentru a se plimba. A abandonat autoturismul ca să scape


Polițiștii clujeni au depsitat, ieri noapte, un adolescent care s-a urcat la volanul unui autoturism, deși acesta nu deținea permis de conducere. Mai mult, acesta furase autoturismul.

La data de 16 februarie, a.c, în jurul orei 01:10 polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au depistat un minor în vârstă de 16 ani, din comuna Țaga, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 109C, pe raza localității Fizeșu Gherlii, fără a deține permis de conducere”, informează IPJ Cluj. 

Adolescentul nu a oprit la semnalele polițiștilor, ulterior abandonând autoturismul pe raza municipiului Gherla, fiind identificat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla.

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit faptul că în jurul orei 00:00 tânărul de 16 ani a sustras autoturismul familiei, pe care l-a condus cu scopul de a se deplasa până în municipiul Gherla.

Minorul este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.


Comentarii Facebook