Clujean prins beat la volan și fără permis. S-a ales cu dosar penal


Polițiștii clujeni au depistat, duminică, un conducător auto care s-a urcat la volanul unui autoturism, deși nu deținea permis de conducere.

La data de 16 februarie, a.c., în jurul orei 18.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla, Secția 7 Poliție Rurală au depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani din comuna Jucu, județul Cluj, în timp ce se deplasa cu un autovehicul pe DC 41, pe raza localității Jucu de Sus, comuna Jucu, deși nu deținea permis de conducere”, informează IPJ Cluj.

Polițiștii l-au testat pe șofer și cu aparatul etilotest, aceștia suspectând că se află sub influența băuturilor alcoolice, iar în urma testării a rezultat o concentrație de peste 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la o unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu deține permis de conducere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.


Comentarii Facebook