Cluj: A furat aparatura electronica in valoare de 35.000 de lei si a primit mandat pe 29 de zile!


Un barbat suspectat ca a spart mai multe magazine din centrul municipiului Cluj Napoca a fost retinut de politisti vineri, 25 februarie, in jurul orei 23.45.
 
Barbatul in varsta de 23 de ani a fost prins pe strada Iuliu Maniu. "Politisti din cadrul Politiei Municipiului Cluj-Napoca l-au depistat pe strada Iuliu Maniu din muninicpiul Cluj-Napoca, pe L. Iosif de 23 ani,  domiciliat in Cluj-Napoca, persoana suspecta de comiterea mai multor furturi din societati de pe raza municipiului Cluj-Napoca. Acesta a fost condus la sediul Sectiei 2 Politie, iar in urma cercetarilor efectuate si in baza probatoriului administrat, fata de L. Iosif a fost dispusa inceperea urmaririi penale, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.

Potrivit sursei citate, suspectul, impreuna cu o alta persoana, au patruns, in noaptea de 22 spre 23 februarie 2011, prin efractie in incinta unei societati comerciale din Cluj-Napoca, iar din interior au sustras aparatura electronica in valoare de aproximativ 35.000 lei.
 
Suspectul a fost retinut pe 24 de ore, iar sambata, 26 februarie, Judecatoria Cluj-Napoca a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventiva pe 29 zile.

Comentarii Facebook