Centrele de vaccinare din școlile clujene vor funcționa și după 8 februarie



În ciuda faptului că unii elevi se vor întoarce în bănci din 8 februarie, centrele de vaccinare împotriva COVID-19 organizate în unitățile de învățământ vor continua să funcționeze.


Astfel, Inspectoratul Județean de Jandarmi Cluj, alături de autoritățile locale vor asigura separarea elevilor și profesorilor față de persoanele programate pentru vaccinare:

În cadrul unităților de învățământ unde sunt organizate centre de vaccinare, Inspectoratul Județean de Jandarmi Cluj, în cooperare cu autoritățile administrației publice locale și structurile Poliției Locale, va asigura mijloacele tehnice necesare (grilaje, benzi separatoare etc.) pentru separarea clară a traseelor de acces, respectiv de defluire a elevilor și personalului didactic față de persoanele programate pentru vaccinare în locațiile respective”, se arată în Hotărârea nr. 5 a CJSU, prin care au fost aprobate scenariile de funcționare ale școlilor de la nivelul județului Cluj.

Scenariile de funcționare ale școlilor din județul Cluj. Unii elevi vor merge fizic la școală, iar alții vor continua cursurile online.

Comentarii Facebook