Poliția a dispus demolarea IGLUURILOR din Piața Muzeului (Form și Caro) și Parcul Central (Colin's Gastro Pub)


Polițiștii fac controale la terasele din zona centrală care au montat Igluuri, despre care pretind că sunt spații deschise și impun consumație de minim 300 de lei.  

Oamenii legii au dispus demolarea Igluurilor de la Form Cafe și Caro, din Piața Muzeului. Caro a primit o amendă de 2000 de lei, iar Form un avertisment. 

Cu ocazia verificărilor efectuate în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, s-a constatat faptul că un operator economic își desfășoară activitatea în 4 spații închise, respectiv construcții de tip iglu, în fiecare dintre acestea aflându-se între 4 și 6 persoane. 

Operatorul economic a fost sancționat în conformitate cu Legea 55/2020, totodată, fiind dispusă oprirea servirii clienților și înlăturarea materialului de pe structura de construcție. 

Un alt operator economic din zona centrală a municipiului a fost depistat în timp ce își desfășura activitatea în spațiu închis, respectiv construcții de tip iglu, în interiorul acestora aflându-se între 3 și 6 persoane. 

Operatorul economic a fost sancționat contravențional în conformitate cu Legea 55/2020.

Totodată, s-a dispus oprirea servirii clienților și înlăturarea materialului de pe structura construcției”, precizează anchetatorii.

În Parcul Central a fost găsit al treilea local cu Igluuri, Colin's Gastro Pub, care trebuie să le demoleze.  

De asemenea, cu ocazia verificărilor efectuate în zona parcului central din municipiu, s-a constatat faptul că un operator economic nu respectă măsura suspendării activității operatorului economic de comercializare alimente și băuturi în spații închise, desfășurându-și activitatea în 5 spații închise (construcții de tip iglu), în interiorul acestora aflându-se un număr de 2-6 persoane. 

Operatorul economic a fost sancționat contravențional în conformitate cu Legea 55/2020,  fiind dispusă oprirea servirii și înlăturarea materialelor de pe structura de construcție”.

135693236_1740137309484091_9046640904651225114_o.jpg

Foto: ”Terasa noastră este pregătită pentru iarna, lipsește doar zăpada”, scriau cei de la Colin's pe Facebook

Comentarii Facebook