Ce spun polițiștii despre cazul minorului din Florești, surprins la volan de un vecin: „S-au deplasat în zona, însă nu a fost identificată nicio persoană”


Scene care s-ar fi putut încheia dramatic au fost surprinse sâmbătă în comuna Florești. Un copil s-a urcat singur la volanul unei mașini parcate și a pornit motorul.Vecinul care a văzut cele întâmplate a contactat Poliția, ce nu părea prea dispusă să acționeze, potrivit bărbatului. Ce spune IPJ Cluj? „În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat în zona indicată, însă nu a fost identificată nicio persoană.”

La data de 18 februarie a.c , în jurul orei 13.20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați despre faptul că o persoană ar fi condus un autoturism fără a deține permis de conducere, pe o strada din localitatea Florești.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat în zona indicată, însă nu a fost identificată nicio persoană. S-a stabilit contact cu apelantul, care a furnizat imagini surprinse, aflate la baza sesizării.

În cauză au fost demarate verificări, în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor și luării măsurilor legale.Totodată, în funcție de rezultatul acestora, urmează a fi informați și reprezentanții DGASPC.”, anunță IPJ Cluj.

Vezi aici video cu incidentul: VIDEO. Un copil din Florești, surprins de un vecin la volanul mașinii: „Poliția Florești nu-și face treaba”

Comentarii Facebook