VIDEO. Un copil din Florești, surprins de un vecin la volanul mașinii: „Poliția Florești nu-și face treaba”


Un băiețel din Florești a fost surprins într-o parcare a comunei conducând o mașină. În filmulețul publicat de un vecin, se observă cum minorul coboară de la volanul mașinii în care nu se află niciun adult. 

Se pare că vecinul care a înregistrat momentul a încercat să contacteze Poliția Florești, însă polițiștii au spus că nu pot interveni „dacă nu sunt daune” și de asemenea au precizat că ar fi nevoie de o „sesizare în scris”. 

Acum câteva minute vecinul meu a surprins aceste imagini din fata blocului. Str. Gheorghe Doja Fn. Floresti. A sunat la Poliția Florești și i s-a spus că trebuie făcută sesizare în scris și dacă nu sunt daune ei nu pot interveni. Judecați și voi și distribuiți sa vadă lumea cum Poliția Florești nu-și face treaba.”, a scris un floreștean pe un grup de Facebook destinat șoferilor din Cluj. 

„Părinții trași la răspundere!!!”; „Tulai doamne, cati ani are copilu ăla???”; Vă dă pruncu lecții de condus. Legat de daune, sunt, gardu e rupt!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților șocați de ce au văzut. 

ce trebe.jpg

Comentarii Facebook