Ce le-a spus ministrul de Interne politistilor corupti de la Politia Rutiera Cluj


Ministrul de Interne, Gabriel Berca, a declarat ca politistii corupti, care iau spaga de la populatie, pot avea un salariu oricat de mare pentru ca "ei sunt supusi tentatiei".

"Niciun salariu nu este suficient pentru politistii obisnuiti sa fure, pentru ca ei sunt supusi tentatiei, iar acestia trebuie dati afara din sistem", a declarat ministrul de Interne, Gabriel Berca, la Dupa 20 de ani.

Acesta le-a transmis ca sunt "anticorpii necesari pentru a curata sistemul".

 

Politistii din Cluj au luat MITA un BAX de BERE

 

"Trebuie sa-i dam afara din sistem pe acesti oameni. In rest, sunt convins ca trebuie sa fie un salariu mult mai mare decat este acum. Insa Romania a facut niste eforturi in ultimii doi ani de zile pentru a fi stabilizata din punct de vedere economic si s-a platit un cost politic foarte important. Avem nevoie de cresteri de salarii. Incercam si ne-am asumat revenirea salariilor dupa 1 iunie, si mai departe sa vedem", a mai spus Berca.

La Cluj-Napoca, 8 politisti din cadrul Biroului Drumuri Nationale - Serviciul Politiei Rutiere - sunt cercetati sub acuzatiile de luare de mita si complicitate la luare de mita. Sase au fost propusi pentru arestare, dar judecatorii de la Tribunalul Cluj s-au opus, spunand ca faptelor lor sunt de gravitate "medie".

 

De ce au fost eliberati cei 6 politisti din dosarul "MITA la RADAR"! Motivele sunt INCREDIBILE

Comentarii Facebook