A parcat pe pista de biciclisti, desi erau locuri de parcare! "Avem masini, dar nu avem 3 lei de parcare" FOTO STIREA CITITORULUI


Acest sofer si-a parcat masina pe pista de biciclete, cu toate ca erau o gramada de lucuri de parcare libere. "E drept, contra cost", ne-a scris un cititor.

"Propun ca toti biciclistii deranjati de soferii care parcheaza pe pista de biciclete, de pietonii care in loc sa se deplaseze pe trotuarul destinat pietonilor se deplaseaza doar pe pistele de biciclete, sa protesteze parcandu-si pentru o zi biciletele pe o banda destinata deplasarii autoturismelor si a unui trotuar destinat pietonilor. Poate asa vom atrage atentia soferilor, pietonilor si autoritatilor care ar trebui sa ia masuri impotriva lor. Nu stiu daca se va rezolva ceva prin aceasta sesizare, cert este ca eu m-am saturat de parlitii care si-au permis sa isi cumpere masina, dar nu au 3 lei in buzunar pentru a plati parcarea in mod civilizat.

Ne plangem ca nu avem suficiente locuri de parcare, dar facem tot posibilul sa nu le folosim nici pe cele pe care le avem. Cred ca este necesara o campanie de educare a soferilor si pietonilor, in ceea ce priveste pistele de biciclete. Avem 15 km de piste folosite ca loc de parcare si plimbare a pietonilor, iar biciclistii sunt fortati sa faca slalom printre pietoni, masini, autobuze, gropi, gunoaie", ne-a scris un cititor, care a si realizat fotografiile, sambata, 24.03.2012, ora 10:30, pe strada Dorobantilor nr.3-5.

Comentarii Facebook