Ce alimente te ajută să arzi calorii. Consultă lista

 

Probabil ca ti se pare exagerat, insa exista o lista intreaga de alimente care, daca le introduci in alimentatia ta zilnica, te vor ajuta sa arzi grasimile si sa dai jos kilogramele nedorite.

 

1. Ghimbirul

 

Este folosit ca medicament in tratarea racelilor si a tulburarilor digestive dar si in bucatarie ca si condiment. Cu timpul s-a demonstrat ca are si alte intrebuintari: ajuta la stimularea circulatiei saguine si reduce durerile musculare. Nu in ultimul rand, daca este consumat in mod ocazional, ajuta la arderea grasimilor din organism. 

 

2. Fulgii de ovaz

 

Acesti carbohidrati se digera lent pastrand astfel nivelul zaharului in sange la un nivel optim, nivelul de insulina scade, astfel incat tu nu vei mai simti nevoia de dulce iar in tot acest timp, metabolismul tau va arde grasimile existente in organism.

 

Studiile arata ca sportivii care au consumat de dimineata fulgi de ovaz au ars mai multe calorii de-a lungul zilei in comparatie cu cei care au ales carbohidrati cu digestie rapida.

 

Despre zaharuri si cum functioneaza ele, poti citi in articolul: „Dulciuri bune pentru silueta ta" .

 

3. Avocado

 

Grasimile mono-staurate descoperite in acest fruct sunt arse de catre organism transformandu-le in „combustibil" necesar arderii grasimilor. 

 

Foarte interesant este faptul ca Avocado contine o anumita categorie de carbohidrati numiti mannoheptulose, un fel de zahar care incetineste procesul de eliberare al insulinei si incurajeaza absorbtia de caciu, ambele procese fiind importante in cazul arderii grasimilor.

 

Citeşte mai multe pe Divahair.ro

Comentarii Facebook