Care a fost cauza accidentului MORTAL de la intrare din Turda! Mihai Culda scria SMS -uri

 

Medicii legiști care au efectuat autopsia lui Mihai Culda, bărbatul de 32 de ani care a decedat în accidentul de circulație de joia trecută, de la intrare în Turda, au stabilit că decesul nu s-a produs în urma unui infarct sau accident vascular.

 

Polițiștii de la Turda susțin că au efectuat în ultimele zile mai multe cercetări care au condus la concluzia că accidentul s-a datorat neatenției la volan. În momentul producerii accidentului, Mihai Culda se afla la volanul autoturismului A6 și îi scria un SMS lui Mihai Moldovan din Turda, cunoscut din dosarul ”Grenadierii”, în care a fost achitat din lipsă de probe.

 

Surse polițienești au declarat că desfășurătorul telefonului arată că înainte cu foarte scurt timp, Mihai Culda ar fi primit un SMS de la Mihai Moldovan în care era întrebat când ajunge cu banii de salarii la Turda. În replică, Culda i-a trimis lui Moldovan un alt SMS în care se arată: ”Sunt cu Luci în mașină și vă aduc banii. Într-o jumătate de oră ajung”. După câteva secunde de la expedierea acestui SMS a avut loc tragicul accident de circulație.

 

Martorii accidentului susțin că mașina condusă de Culda și în care se mai afla campionul național de box, Lucian Bot, a trecut ca o ”rachetă” pe drumul spre Turda. ”Cobora Dealul Dăbăgău cu viteză foarte mare. La un moment dat s-a dus direct spre un TIR care urca dealul, și care circula dintre Turda spre Cluj Napoca”, spune un martor.

 

Impactul a fost atât de puternic încât motorul a zburat aproximativ 150 de metri. Polițiștii au descoperit că acul indicator al kilometrajului a rămas blocat la viteza de 160 de km/h.

 

Din acest cumplit accident a scăpat fără răni grave boxerul Lucian Bot. Acesta a declarat pentru știridecluj.ro că polițiștii din Turda au verificat epava mașinii Audia A6 în căutarea banilor care ar fi dispărut. Vezi mai multe detalii despre acest subiect AICI.

 

Bot a mai declarat că oamenii legii i-ar fi spus despre SMS-urile experidate între Mihai Moldovan și Mihai Culda. ”Moldovan nu era angajatul nostru, dar s-a ocupat să găsească niște agenți de pază pentru firma noastră. Noi mergeam la Turda să ducem salariile angajaților în valoare de 7.200 de lei. După accident am crezut că Mihai Culda ar fi putut face un infarct, dar apoi am aflat și eu de la polițiști că era preocupat cu acel SMS către Mihai Moldovan”, a spus Lucian Bot.

Comentarii Facebook