Au fost furați banii șoferului cu Audi A6 mort la intrare în Turda. Lucian Bot, supraviețuitorul, a depus PLÂNGERE

UPDATE

 

Lucian Bot a depus luni dimineața o plângere la ISU Cluj, prin care solicită să se facă o anchetă pentru a fi găsiți banii. ”Eu aștept un răspuns satisfăcător din partea ISU Cluj, dar dacă nu îl voi primi mă voi adresa Poliției. Acum eu trebuie să scot bani din bancă pentru a plăti salariile angajaților din Turda”, a explicat boxerul Lucian Bot.

 

În jurul orei 14.00, Lucian Bot a depus plângere și la Poliția Turda.

------------

 

Mihai Culda, șoferul care a murit la Turda după ce a intrat cu un AUDI A6 sub un TIR, ar fi avut la el o borsetă cu mulți bani. 

 

Mihai Culda, patronul firmei VIP Guard, mergea la Turda împreună cu asociatul său, boxerul Lucian Bot, pentru a plăti salariile angajaților. 

 

Lucian Bot a scăpat cu răni superficiale și a relatat că în borseta lui Mihai Culda se aflau 10.000 de lei și 1.000 de euro, conform Turda News.

 

El a spus că banii au dispărut după ce el a fost dus cu salvarea la spital. Boxerul afirmă că cei de la ambulanță și poliție au spus că în borsetă erau doar... 20 de lei. În plus, a fost furat și un telefon mobil!

 

El a depus o plângere pentru furt. De asemenea, fratele lui Mihai Culda a demarat o anchetă proprie pentru a descoperi cine putea să-și însușească acei bani, în mod fraudulos.

 

Ziariștii din Turda, care au filmat la locul accidentului, susțin că borseta a apărut la un moment dat pe capota mașinii, nefiind acolo când pompierii de la descarcerare lucrau sa-l elibereze pe șoferul decedat.

 

Borseta a apărut pe capotă după minutul 4.30 pe înregistrarea de mai jos. Borseta este luată apoi de un pompier (minutul 6.50), care o controlează, de față cu un coleg, dar apoi o pune la loc. Asta înseamnă că, în acel moment, în bosetă nu se mai aflau cei 10.000 de lei și 1.000 de euro. Pe cale de consecință, banii puteau să dispară între momentul în care borseta a fost luată din mașină și momentul în care ea a apărut pe capota mașinii. Cine a luat-o și cine a pus-o ulterior pe capotă?! Asta e întrebarea care poate duce la descoperirea modului în care au dispărut banii...



Comentarii Facebook