Accident în Gheorgheni, TRAS LA INDIGO! Două persoane lovite pe trecerea de pietoni unde au fost spulberate 2 femei duminică seara

 

UPDATE

 

Doi pietoni, un bărbat și o femeie, au fost accidentați de o femeie de 20 de ani, care circula spre strada Unirii Pietonii traversau regulamentar strada”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci

 

Polițiștii au luat legătura cu administratorul drumului pentru semnalizarea corespunzătoare, ori cu semnale luminoase, ori cu praguri de sol.

---------------------------

Un nou accident de circulație, soldat cu rănirea a două persoane, s-a produs luni seara, în jurul orei 18.20, la intersecția străzilor Liviu Rebreanu și Tache Ionescu. 

 

Cei doi au fost loviți de un Fiat Punto, pe trecerea de pietoni. Este exact în același loc în care duminică seara două femei au fost spulberate de un șofer care a spus că nu le-a văzut pe cele două.

 

Luni seara, șoferița unui Fiat Punto care circula spre strada Unirii a lovit două persoane care traversau pe trecerea de pietoni. ”A spus că nu i-a văzut. Este inadmisibil să fie două accidente în același loc în decurs de 24 de ore și Primăria să nu se sesizeze. Trebuie luate măsuri. Trecerea de pietoni nu este bine semnalizată. Nu se vede noaptea”, ne-a relatat un martor.

Comentarii Facebook