Campioana României la baschet masculin, U Banca Transilvania Cluj, în vizită la USAMV Cluj-Napoca

 

Baschetbaliștii de la U Banca Transilvania Cluj, campionii în exercițiu ai României, se vor afla pentru prima data în vizită la USAMV Cluj-Napoca, luni, 23 aprilie, începând cu ora 11.30. 

 

Echipa antrenată de Mihai Silvășan, Branko Cuic și Dorin Pintea va fi primită de conducerea USAMV Cluj-Napoca și va mai include vizitarea Festivalului Produselor Românești Tradiționale, organizat în campus de studenții de la Facultatea de Agricultură, între orele 10.00 – 16.00. 

 

În programul evenimentului, printre altele, vor fi prezentări și degustări de produse specifice, între care plăcintă pe lespede de Câmpeni, plăcintă cu leurdă de Hurez, mălai în lapte de Chiochiș, sarmale cu păsat de Gherla, cârnați de Poiana Ilvei, gomboți cu prune de Chinteni și multe alte bunătăți.

 

Studenții universității noastre vor avea ocazia apoi să interacționeze cu baschetbaliștii în sala de sport a campusului, unde, începând de luni, se desfășoară Cupa Sportivă a Studenților USAMV. Competițiile în care vor concura pe durata a trei zile, între 23-25 aprilie, sunt fotbal, volei, tenis de masă, tenis de camp, baschet.

Ediția anterioară a competiției a numărat peste 700 de participanți studenți, cadre didactice și profesori de la cele cinci facultăți ale USAMV.

Comentarii Facebook