Au fost arestați agresorii bărbatului din Dej. I-au rupt mandibula în două locuri

 

Polițiștii au reușit să îi rețină pe agresorii funcționarului de la Primăria din Dej. Victima a primit 60 de zile de îngrijiri medicale. 

 

Poliţiştii au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi, suspectaţi că ar fi agresat o persoană pe o stradă din municipiul Dej.

 

În 6 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbaţi pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, în noaptea de 27/28.12.2014, cei doi, de 29, respectiv de 31 de ani, din Dej, ar fi cauzat vătămări corporale unui bărbat, de 48 de ani, care se deplasa pe strada Avram Iancu, din municipiul Dej. 

 

În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că pentru vindecarea  leziunilor suferite victima necesită 60-65 de zile de îngrijiri medicale.

 

Cei doi sunt cercetați în stare de reținere pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”lovire sau alte violenţe” şi ”tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

 

Ancheta este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dej.

Citește aici povestea bărbatului bătut. 

Comentarii Facebook