Au fost amendați părinții copiilor care alergau pe acoperișul unui bloc din Florești. Minorii au fost surprinși de o femeie


Miercuri, doi copii au fost filmați în timp ce alergau pe acoperișul de țiglă al unui bloc din Florești. Poliția a fost sesizată după ce o vecină care a surprins cele întâmplate a publicat imaginile periculoase pe o rețea de socializare.

Se pare că, părinții copiilor i-au lăsat pe minori singuri acasă, moment în care cei doi au decis să se joace pe acoperișul de țiglă al blocului.

La data de 17 mai a.c., în jurul orei 17.25, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați despre faptul că, pe acoperișul unui complex de locuințe, situat în localitatea Florești, au fost observați doi copii care se plimbau, existând riscul ca aceștia să fie expuși unui pericol iminent.  

În baza sesizării, polițiștii au efectuat verificări în zona indicată, dar la momentul respectiv, copiii nu se mai aflau pe acoperișul clădirii. Au constatat că este vorba despre 2 minori cu vârste de  9 și 12 ani, care se aflau singuri în interiorul unui apartament, prevăzut cu ferestre spre acoperișul imobilului. S-a luat legătura cu reprezentantul legal al acestora, fiindu-i aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 500 de lei, în temeiul Legii 61/1991”, transmite IPJ Cluj.

Comentarii Facebook