Nepăsare şi inconştienţă maximă! Un copil a fost surprins în timp ce se dă într-un leagăn improvizat pe balconul unui apartament din Cluj


Imagini greu de înțeles au fost surprinse în localitatea Floreşti din judeţul Cluj. O fetiţă a fost filmată în timp ce se balansează într-un leagăn, montat pe balconul deschis al unui apartament de la ultimul etaj. Un pericol uriaş, care într-un moment de neatenţie s-ar putea transforma într-o tragedie.

I-a făcut un leagăn la etajul trei. Şi fata se dă, se dă şi din ce văd... nişte sticlă o separă de... Vai de capul meu!”, a transmis martorul care a publicat filmarea pe TikTok, potrivit Observator.

Tot în Florești, doi copii au fost filmaţi ieri de o vecină în timp ce se joacă pe acoperişul unui bloc de patru etaje, fără a-şi da seama de pericolul uriaş la care se expun. Poliția a fost sesizată după ce o vecină care a surprins cele întâmplate a publicat imaginile periculoase pe o rețea de socializare. Se pare că, părinții copiilor i-au lăsat pe minori singuri acasă, moment în care cei doi au decis să se joace pe acoperișul de țiglă al blocului.

Citește și: Au fost amendați părinții copiilor care alergau pe acoperișul unui bloc din Florești. Minorii au fost surprinși de o femeie

Video: TikTok/rpd.art

Comentarii Facebook