Aterizare de urgență a unui zbor WizzAir, pe aeroportul din Cluj-Napoca. Trei pasageri beți s-au luat la bătaie în avion


Un avion al companiei WizzAir, care zbura pe ruta Memmingen (Germania) - Kutaisi (Georgia) a fost nevoit să aterizeze de urgență pe aeroportul din Cluj, după ce în timpul zborului a izbucnit un conflict violent între pasageri. 

Astfel, avionul a aterizat de urgență în noaptea de luni, pe Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, după ce, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, doi cetățeni din Georgia și un bărbat din Belarus s-ar fi certat, unul dintre bărbați fiind lovit cu un telefon mobil, scrie Cluj24.ro.

Potrivit informațiilor adevărul.ro unul dintre cei doi georgnieni l-ar fi lovit pe pasagerul din Belarus cu telefonul, spărgându-i capul.

Cei  trei certăreți au fost coborâți din avion însă nu au fost reținuți deoarece nu au pus în pericol siguranța celorlalte persoane din avion. Zborul a fost reluat ulterior.

Cazul a fost preluat de către un procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

Georgienii debarcați au ales să își continue drumul spre Kutaisi cu altă aeronavă, în timp ce belarusul se va întoarce la Memmingen.



Comentarii Facebook