Noi detalii despre italianul care sărea de la un balcon la altul pe un bloc din Cluj-Napoca


Cetățeanul italian care a fost filmat în timp ce sărea dintr-un balcon în altul, la un bloc de pe Calea Dorobanților, a fost internat la Clinica de Psihiatrie. 

Acesta a intrat marți dimineața în scara unui bloc de pe Calea Dorobanților, fără nicio țintă precisă a bătut la mai multe uși și a intrat în primul apartament care a deschis. În locuință era o femeie, iar alta era imobilizată la pat. Ultima l-a mușcat de mână când italianul s-a pus lângă ea în pat. ”A intrat înauntru și m-a împins. A închis ușa, a luat cheia. Doamna era în pat. A mers și s-a așezat lânga dânsa în pat. A strâns-o așa de tare de mână că toată e vânată. L-a mușcat de mână și atunci a lăsat-o”, a spus proprietara apartamentului.

După această scenă, italianul s-a dus direct la geam și a ieșit în afara blocului. Femeia disperată a închis geamul pentru a fi în siguranță, iar italianul s-a plimbat pe fațada blocului până la vecini. 

Bărbatul a mers pe pervazul mai multor apartamente de la etajul al treilea. 

Oamenii au sunat la 112, când l-au auzit pe italian cum strigă după ajutor. Polițiștii au veni, au negociat cu el și au reușit să îl ducă la spital. 

Acesta este acum cercetat pentru lovire și alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Un italian s-a jucat de-a omul păianjen la Cluj! Vecinii au chemat poliția - VIDEO

Comentarii Facebook