Miercuri 24 Aprilie

Arșinel va fi INTERNAT din nou la Cluj. Actorul se simte RĂU și se plânge că MEDIATIZAREA îl OMOARĂ

 

Actorul Alexandru Arșinel a fost rechemat la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj de profesorul Mihai Lucan, după ce analizele i-au ieșit prost.

 

Sunt sub supravegherea Spitalului de Nefrologie Alexandru Davila, unde mi s-au făcut, în cursul acestei săptămâni, analizele, iar ultimele analize au fost date peste cap, drept pentru care profesorul Lucan m-a chemat luni de urgență să mă întorc la Cluj”, a spus Alexandru Arșinel la B1 TV.

 

În viața ma nu am crezut că o să trec prin treaba asta. Am făcut atâta bine în jur. M-am luptat pentru ca să-i ajut pe oameni să zâmbească, atunci când doreau să plângă. Am făcut eforturi imense pentru cei din jur, pentru cei din familia mea și n-am crezut că un ong -ist îmi interzice dreptul la viață”, a mai spus actorul, făcând reerire la scrisoarea lui Emanuel Ungureanu și la faptul că vrea să facă plângere penală.

 

Arșinel va fi internat luni la Cluj. Colega lui, actrița Stela Popescu, l-a acuzat și ea pe Emanuel Ungureanu că îi vrea răul actorului.

 

N-are ce să se bage ONG -ul în control la spital. Pe urmă, domnul ăsta (n.red. Emaneul Ungureanu) profită de imaginea unui biet pacient, care n-a avut noroc. S0a afișat cu fotografia pe piept (n.red. În emiunea ”La Măruță” Emanuel Ungureanu a purtat pe tricou fotografia Adinei Belotu, o tânără care a murit în 2012 la 19 ani, dupî ce a așteptat 7 ani un transplant la spitalul lui Lucan). E o chestie chiar urâtă. Copacul nu trăiește fără rădăcini. Ar trebui să ne respectăm bătrânii și să profităm de experiența și de calitățile lor”, a spus și Stela Popescu.

 

Cum îi răspunde Emanuel Ungureanu lui Arșinel, care îl acuză că pierde rinichiul din cauza STRESULUI cauzat

 

Niciunul dintre acești actori nu a pus simptomele lui Arinel pe seama faptului că acesta are peste 70 de ani, iar un transplant presupune acceptarea organului de către corpul uman, deseori fiind cazuri în care acesta este respins. Specialiștii susțin că la vârste înaintate, respingerea este chiar și mai frecvent întâlnită.

 

Emanuel Ungureanu, președintele Asociației pentru Solidaritate și Empatie ”Claudia Safta”, care are grijă de 70 de tineri cu dializă, a anunțat că va cere parchetului sî verifice rapiditatea cu care actorul Alexandru Arșinel a primit un rinichi, după numai 3 zile de la consultul inițial la spitalul condus de Lucan.

 

Ungureanu a dat-o ca exemplu pe Adina Bleotu, o tânără din Timișoara, care a murit la 19 ani așteptând un transplant. Mama acesteia, Mihaela Bleotu, a povestit la Știri de Cluj LIVE cum s-a chinuit timp de 7 ani să facă un transplant la Cluj, dar Mihai Lucan a refuzat, deși tatăl tinerei era de acord să îi doneze un rinichi.

 

În 2003 am avut câteva secunde de interferență cu domnul profesor, singurele în 10 ani. I-am spus că poate că banii pe care îi dau sunt insuficienți, dar mă angajez ca tot restul vieții să contribui cu cât vreți dumneavoastră pentru acest copil”, a spus femeia, dar Mihai Lucan nu i-a răspuns nimic.

 

Adina a făcut un transplant la începutul anilor 2000, mama fiind donatorul, dar în 2005 organul a cedat și a reânceput dializa. Ea s-a stins din viață anul trecut.

 

Plângere PENALĂ în cazul rinichiului primit de Alexandru Arșinel de la Mihai Lucan

Comentarii Facebook