Arpad Paszkany afla, in 11 martie, daca face inchisoare in dosarul "Gazeta 2"! VEZI ce a declarat - VIDEO si Galerie FOTO

 

Arpad Paszkany va afla in 11 martie sentinta in dosarul "Gazeta 2". Judecatorii Curtii de Apel au audiat, vineri, 4 martie, 16 martori, inclusiv pe Arpad Paszkany, inculpat in acest dosar, si pe Iulian Dascalu, partea vatamata.

 

Audierile au inceput la ora 12.00 si s-au incheiat aproape de miezul noptii.

 

Procurorul DIICOT a cerut ca apelul sa fie acceptat si cauza sa fie trimisa spre rejudecare la Tribunalul Cluj, fie ca instanta sa se pronunte si sa il condamne pe Arpad Paszkany pentru santaj si sprijinirea si finantarea grupului infractional "Gazeta".

 

Arpad Paszkany a declarat ca cererile procurorului sunt absurde pentru ca el nu l-a obligat sau fortat pe Iulian Dascalu sa faca vreo tranzactie cu el, ba mai mult a spus ca patronul Iulius Mall a insistat sa se intalneasca cu el pentru a stinge conflictul privind licitatia de construire a centrului comercial din Gheorgheni.

 

Arpad Paszkany este acuzat de procurori ca in perioada 2005 - 2006 a sprijinit financiar trustul "Gazeta" pentru a-l ataca pe Iulian Dascalu, care a castigat licitatia de construire de Iulius Mall.


Citeste si...

Dascalu: Iulius Mall Cluj nu ar fi existat, daca nu cedam presiunii lui Paszkany!

Patronul City Plaza, Sorin Dan, acuzat de marturie mincinoasa in dosarul "Gazeta"! - FOTO

Comentarii Facebook